img img
img img
img

Priviți lumea cu alți ochi!

Capsule pentru refacerea vederii cu vitamine și microelemente

img

Pentru cei care lucrează la computer

img

Pentru cei care citesc mult

img

Pentru cei care vor să trăiască fără ochelari și lentile de contact

Cum se va schimba vederea cu Oculax?

Mișcați-vă privirea pentru a vedea rezultatul:

slider

Înainte de a utiliza Oculax

2 săptămâni mai târziu

3 săptămâni mai târziu

1 lună mai târziu

img img img img img
img img img img img
img img img img img
img img img img img
img img

Acțiunea Oculax

Capsule pentru refacerea vederii cu vitamine și microelemente

img

Ajută la întărirea mușchilor vizuali

Componentele Oculax ajută la creșterea tonusului mușchiului ciliar care susține lentila și ajută la prevenirea suprasolicitării acesteia.

img

Ajută la îmbunătățirea alimentării cu sânge a ochilor

Capsulele ajută la creșterea elasticității vaselor ochilor și stimulează fluxul sanguin către retină și cornee.

img

Ajută la îmbunătățirea clarității și luminozității vederii

După primul curs de administrare a Oculax, veți putea distinge mai bine culorile, veți vedea contururile obiectelor mai clar, veți citi literele mici și ochii nu se vor sătura de munca îndelungată la computer.

img img
img
img

Componentele active ale Oculax

img

Zinc. Unul dintre principalii antioxidanți. Cu cât condițiile de mediu sunt mai proaste, cu atât organismul are nevoie de mai mult zinc. Ajută la protejarea ochilor de daune cauzate de strălucire, participă la reacții antioxidante; necesar pentru transformarea retinolului (vitamina A) în retină, care este folosit pentru a forma pigmentul vizual al retinei.

img

Vitamina B1. Sau tiamina, este responsabilă pentru transmiterea neîntreruptă a impulsurilor nervoase între sistemul vizual și creier și, de asemenea, ajută la normalizarea presiunii intraoculare.

img

Vitamina B2. Sau riboflavina - o vitamina excelenta pentru vedere, imbunatateste circulatia sangelui in vasele oculare. De asemenea, are un efect pozitiv asupra percepției culorilor și vederii nocturne. Vitamina B6. Sau cianocobalamina, asigură circulația normală a sângelui în ochi și funcționarea stabilă a fibrelor nervoase. Vitamina B12. Această vitamină este esențială pentru îmbunătățirea circulației sângelui în ochi. De asemenea, susține activitatea celulelor nervoase și îmbunătățește vederea în general. Seleniu. Antioxidant care favorizează dezvoltarea capilarelor și îmbunătățește circulația sângelui, inclusiv în ochi. Seleniul ajută la reducerea riscului de a dezvolta cataracte.

Experții în domeniul oftalmologiei recomandă Oculax

"Pierderea vederii este o problemă cu care se confruntă persoanele care citesc mult sau lucrează la computer. Ochelarii și lentilele de contact agravează situația, deoarece utilizarea lor constantă nu oferă odihna necesară ochilor aflați în tensiune constantă, ceea ce reduce pierderea vederii. Chirurgia cu laser nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune. Dacă nu eliminați cauza problemelor de vedere (computere, televizoare, smartphone-uri), efectul operației durează adesea doar 1-2 ani. Vederea poate fi îmbunătățită cu Oculax, care conține vitamine și minerale importante pentru vedere. Secretul acestor capsule constă în doză optimă a componentelor lor, care sunt necesare pentru ca vederea noastră să rămână bună și clară, în ciuda încărcărilor mari."

— Daniel Negrescu, expert în domeniul restaurării vederii

img
img
img

Oculax a ajutat deja peste 1.763.540 de persoane

img

Am lucrat într-un birou toată viața. La vârsta de 40 de ani, vederea mea s-a deteriorat brusc. A trebuit să încep să port ochelari, ceea ce era foarte incomod. Nici mie nu mi-au plăcut lentilele de contact, pentru că ochii mă dureau și mă mâncau după ce le purtam. Partea cea mai rea este că, cu cât purtam mai mult ochelari și lentile de contact, cu atât vedeam mai rău fără ele. Pentru a nu orbi până la capăt, la recomandarea unui prieten, am început să iau capsule Oculax. Vederea a început treptat să se îmbunătățească. După câteva săptămâni, obiectele nu mi s-au mai părut neclare și, după o lună, puteam citi deja panouri publicitare în drum spre serviciu. Încă mai port ochelari, dar cu dioptrii mai mici. Sunt sigur că după 2-3 cursuri de administrare Oculax, voi putea face fără ele!

— Ilie

img

Lucrez ca profesor universitar de mai bine de 40 de ani. Îmi iubesc meseria și nu vreau să mă retrag, dar din cauza încordării constante a ochilor din cauza manualelor și a laptopului, vederea mea se deteriorează de-a lungul anilor. Am început să văd mai rău, îmi era greu să citesc litere mici chiar și cu ochelari. Mi-a fost frică că în acest ritm va trebui în curând să-mi iau rămas bun de la știință. Când mi-am împărtășit problemele cu un coleg, mi-a recomandat să iau capsule Oculax. După o lună, mi-a devenit vizibil mai ușor să citesc textul de pe laptop. Încetul cu încetul, după o lună, mi-a revenit vederea pe deplin. Dar am 67 de ani!

— Ionela

img

Specialistul mi-a spus despre Oculax când am venit la biroul său pentru chirurgie oculară. Vederea mea a devenit atât de proastă încât nici măcar ochelarii nu mă mai ajutau. Cu toate acestea, mi s-a spus că în cei 52 de ani ai mei, anestezia poate fi periculoasă pentru inimă. În schimb, mi s-a recomandat să iau Oculax și mi s-a spus că, dacă acest produs nu mă va ajuta, mi se vor prescrie remedii mai puternice. Dar până la urmă nu am avut nevoie de ele. Aceste capsule și-au făcut treaba. Acum port ochelari doar când citesc sau mă uit la televizor. Pot duce o viață normală fără ele.

— Amalia

Toată lumea poate avea o vedere bună

img img img
img img

50% reducere la capsulele Oculax. Completați formularul și obțineți o reducere chiar acum

Începutul promoției

Promoția se termină

198 ron
99 ron*

*Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie

img

50% reducere la capsulele Oculax. Completați formularul și obțineți o reducere chiar acum

Începutul promoției 08.03.2023

Promoția se termină 09.03.2023

198 ron
99 ron*

*Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie