Despre noi

Echipa noastră este formată din medici și practicieni alternativi. Experiența noastră vastă în diverse domenii ale industriei medicale înseamnă că numai adevărații experți lucrează cu noi

Credem că, mai ales atunci când vine vorba de produse de sănătate, consumatorii au dreptul de a lua decizii de cumpărare bazate pe fapte, în loc să fie manipulați de reclame atractive. Obținând adevărul nefiltrat și testând noi înșine produsele, creăm conținut care le permite cititorilor noștri să achiziționeze în cunoștință de cauză produse care vă pot îmbunătăți viața.

Viziunea noastră

Oferim recenzii de produse de sănătate bazate pe știință, scrise de experți în sănătate reali.

Lucrăm exclusiv cu experți reputați în domeniul sănătății pentru a oferi recenzii de produse imparțiale care vă ajută să vă conectați cu companiile exacte care se potrivesc valorilor și obiectivelor dumneavoastră.

Procesul nostru editorial

Ne folosim de cercetări amănunțite și de experiența noastră profesională pentru a scrie o recenzie sinceră și ușor de înțeles. În plus, am testat noi înșine unele produse pentru a publica recenzii credibile și informative.

Scopul nostru este de a le oferi cititorilor noștri toate informațiile de care au nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru sănătatea dumneavoastră – și pentru a se simți în siguranță și confortabil în acest sens.